Å planlegge begravelse når sorgen tar overhånd

Det spiller ingen rolle om dødsfallet kom brått på eller om det var slutten på en lang og vanskelig tid med sykdom. Sorgen kan og vil gjerne være like vond å bære. Er det noe vi har erfart, så er det at sorg kommer i mange ulike former og er helt individuelt. Noen blir værende i en sjokktilstand i kort eller lang tid, mens for andre velter sorgen innover som en tsunamibølge. Det finnes ikke noe «rett og galt» når det kommer til hvordan man opplever et dødsfall, men det som er sikkert er at det kan være vanskelig å planlegge en begravelse når sorgen tar overhånd.

Du er ikke alene

Det er i slike tilfeller fint å vite at du ikke er alene om det. Begravelsesbyrå, som Fonus, er der nettopp for å bistå i en svært vanskelig tid. Ikke bare har du mulighet til å snakke med oss om sorgen du bærer på, men vi tar oss gjerne av alt som trengs for selve begravelsen. Dersom du føler planleggingen er for påkjennende og foretrekker å ta et skritt tilbake, kan vi ordne alt fra kiste til gravsten, seremoni, blomster og sang. Under en eller flere samtaler med deg går vi gjennom ønsker for begravelsen, og planlegger deretter en fin og verdig avskjed for den du var og er glad i.

Hvorfor Fonus?

Hos Fonus vil du bli møtt av ansatte som er der for deg og som tilpasser enhver gravferd etter individuelle behov og ønsker. Vi har lang erfaring, og kan bistå med det meste i tilknytning begravelse. Rund om i Norge har vi flere begravelsesbyrå, Oslo er intet unntak. Du kan kontakte oss hele døgnet da vi har døgnvakt. Ring ditt nærmeste Fonus begravelsesbyrå eller ring 03024 for å komme i kontakt med oss. Vi vil være på plass innen kort tid dersom det er behov for umiddelbar bistand.

Del på sosiale medier:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Flere nyheter fra Fonus:

Tenn et lys

Vi hjelper deg med å tenne et lys Hvis du selv ikke har mulighet til å besøke graven i løpet av allehelgensdag,

Du kan nå oss hele døgnet, via telefon eller e-post. Her vil du komme i kontakt med en av våre kvalifiserte graveferdskonsulenter.
Vi garanterer personlig oppfølging og profesjonell utførelse
Hos oss møter du erfarne og utdannede gravferdskonsulenter.
Sammen tar vi en kort samtale på telefon, da alt det praktiske er tatt hånd om.
Vi tar hånd om alle bestillinger og kvalitets sikrer alt som gjenstår i god tid før seremonien.
Vi bistår med alle nødvendige dokumenter for gjennomføring av gravferden.
Vi setter opp en minneside med sted og tid for seremonien, som videre kan fylles med innhold etter eget ønske, samt hilsener.
Vi hjelper til med utforming av nettannonse.
Vi kan bistå med et verdig stell av avdøde før nedlegging i kisten.
Vi har alltid fokus på hygiene og nå under covid-19, har vi ytterligere fokus og tiltak for å håndtere dette.

Morendo hvit kiste (kun i standard mål)

I tråd med Standard for god gravferdskikk benyttes våre unike bårebiler til seremoniell transport. Ved henting av avdøde i bopel kan også nøytral bil benyttes.
I forkant av og under seremonien vil vi være til stede og sørge for alt det praktiske.

Tre røde roser til kisten.

Inntil 50 fullverdige programhefter.
I forkant av seremonien vil vi være til stede og klargjøre seremonilokalet med vårt smakfulle seremoniutstyr, samt at vi tar hånd om alt det praktiske.
Vi formidler kontakt til vår profesjonelle aktør/leverandør av streaming.
Gjelder ikke private seremonirom
Vi veileder deg gjerne i prosessen som følger arv og skifte.
Vi veileder deg gjerne til valg av gravsted og tilhørende gravstein.
NAV refunderer inntil kr. 24.734,- i gravferdsstønad og transportkostnader over 20 km. Stønaden kan dekke hele begravelsen. Vi tar ikke ekstra betalt for å hjelpe deg med å avklare om du ha rett på stønad fra NAV.

Kontakt ditt lokale begravelsesbyrå døgnet
rundt, eller ring 030 24