Velg en unik gravstein av høy kvalitet

De fleste etterlatte velger å markere gravstedet med en gravstein hvor den gravlagtes personalia hugges inn. Ofte hugges det også inn et minneord, vers eller dikt som beskriver den gravlagte eller de etterlattes forhold til dem.
Komplette gravsteiner i forskjellig råmateriale med ornament og personalia, omkranset av lyng og blomster.
Gravsteiner
Fonus tilbyr over 150 gravsteinmodeller og inngraverer også personlige motiv. Som første leverandør i hele landet har vi en diamantprinter som kan gjengi detaljerte foto og kan dermed tilby helt unike og personlige gravsteiner. Disse leveres til lave priser; komplett utformet og ferdig montert på gravstedet. Vi utfører også steinarbeid på eksisterende gravsteiner.

Unik gravstein gjør minnet personlig

Steinmaterialet i våre gravsteiner har ikke bare god holdbarhet, men er også vakkert som et kunstverk fra naturens hånd. Fargespillet og tegningene i de ulike bergartene skaper et særpreg som ikke kan kopieres eller gjenskapes i noe annet materiale.

Ta kontakt med oss

Vi legger vekt på at alle skal finne et design som faller i smak. Ta en titt på vårt store utvalg og kontakt oss på 03024 for kyndig bistand.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Våre modeller er tilpasset forskrift til lov om gravplasser, som gjelder for norske gravsteder. Dette omfatter størrelse og tekniske forhold ved gravsteinene. Vi ønsker imidlertid å gjøre oppmerksom på at enkelte gravsteder er omfattet av lokale forskrifter som fører til begrensninger ut over nasjonale krav. Vi bistår med avklaring av disse forholdene ved bestilling av gravsteinen, og søknad om montering av gravminne til den lokale gravplassmyndigheten. Både søknad og montering er inkludert i prisen.
Vi er opptatt av at våre kunder skal være fornøyd med gravsteinen – år etter år. Derfor er størstedelen av vårt utvalg lite vedlikeholdskrevende. Hele vårt sortiment er produsert for å tåle de klimatiske påkjenningene steinene utsettes for, spesielt i vinterhalvåret. Vi har derfor 25 års materialgaranti på alle våre gravsteiner.
Som OBOS-medlem kan vi tilby kr.3000,- i fradrag fra vår veiledende prisliste. Medlemskap kan du tegne her.