Begravelsesbyrå Fet: Velkommen til Fonus

Kontoret reserverer vi til deg når du trenger oss, uten noen fast åpningstid. Når vi treffer deg på Fet-kontoret blir møtet mellom oss uforstyrret, slik at vi sammen kan planlegge hva som er best for deg og dine nærmeste. Vi planlegger også gjerne begravelsen sammen i hjemmet ditt, på arbeidsplassen din eller et annet sted der du synes det er mest praktisk.

Ring oss hele døgnet på 63 88 18 88 for å avtale tidspunkt for møte. Du kan også nå oss 24 timer i døgnet ved behov for øyeblikkelig hjelp.

Begravelseslokaler i Fet

Det finnes flere alternative steder å holde begravelsen i og rundt Fet:

  • Dalen kirke (120 sitteplasser)
  • Fet kirke (700 sitteplasser)
  • Stalsberghagen krematorium (200 sitteplasser i det store og 50 i det lille kapellet)

For mer informasjon se Lillestrøm Kirkelige Fellesråd sine nettsider

Minnesamvær

Det er mange lokaler som kan benyttes til minnesamvær. Vi kan blant annet anbefale:

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Fonus begravelsesbyrå Fet holder til i 2.etg i Garderbakken 1 (eller Brustad-gården som den også kalles). Inngang er på baksiden av bygget. Det er gratis bilparkering i umiddelbar nærhet. Det er i tillegg både tog og busstasjon i området.
Fet kirkegård er hovedkirkegården i Fet. Det er også en mindre gravlund på Enebakkneset.
Vet behov for øyeblikkelig hjelp, kan du nå oss hele døgnet via telefon. Ring 63 88 18 88 eller 03024 for å komme i kontakt med oss. Vi vil være på plass innen kort tid dersom det er behov for umiddelbar bistand.
Dersom du har behov for det, kan du søke NAV om gravferdsstønad til å dekke faktiske og nødvendige utgifter til gravferden. I tillegg kan du motta støtte til båretransport. NAV refunderer inntil kr. 25 377. Om du lurer på om du har rett på stønad, kan du lese mer om mulighetene og reglene her.
Ønsker du å gi blomster eller en minnegave, er det enklest å gjøre det via Fonus sine minnesider. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål om minnegaver eller ønsker hjelp rundt dette.

Kontakt oss


Kontakt oss