Begravelsesbyrå Fet: Velkommen til Fonus

Vi har i dag ikke kontor i Fet, men vi kan møte deg på kontoret i Lillestrøm. Vi planlegger også gjerne begravelsen hjemme hos deg, på arbeidsplassen din eller et annet sted som er mest praktisk.

Når vi treffer deg blir møtet helt uforstyrret, slik at vi sammen kan planlegge hva som er best for deg og dine nærmeste. Ring oss hele døgnet på

å 22 50 00 30 for å avtale tidspunkt for møte.

Begravelseslokaler i Fet

Det finnes flere alternative steder å holde begravelsen i og rundt Fet:

  • Dalen kirke (120 sitteplasser)
  • Fet kirke (700 sitteplasser)
  • Stalsberghagen krematorium (200 sitteplasser i det store og 50 i det lille kapellet)

For mer informasjon se Lillestrøm Kirkelige Fellesråd sine nettsider

Minnesamvær

Det er mange lokaler som kan benyttes til minnesamvær. Vi kan blant annet anbefale:

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Fet kirkegård er hovedkirkegården i Fet. Det er også en mindre gravlund på Enebakkneset.
Vet behov for øyeblikkelig hjelp, kan du nå oss hele døgnet via telefon. Ring 22 50 00 30 eller 03024 for å komme i kontakt med oss. Vi vil være på plass innen kort tid dersom det er behov for umiddelbar bistand.
Dersom du har behov for det, kan du søke NAV om gravferdsstønad til å dekke faktiske og nødvendige utgifter til gravferden. I tillegg kan du motta støtte til båretransport. NAV refunderer inntil kr. 25 377. Om du lurer på om du har rett på stønad, kan du lese mer om mulighetene og reglene her.
Ønsker du å gi blomster eller en minnegave, er det enklest å gjøre det via Fonus sine minnesider. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål om minnegaver eller ønsker hjelp rundt dette.