Begravelsesbyrå Sarpsborg (tilhører Råde): Velkommen til Fonus

Hos Fonus vil du bli møtt av ansatte som er der for deg og som tilpasser enhver gravferd etter individuelle behov og ønsker. Vi har lang erfaring, og kan bistå med det meste i tilknytning begravelse. Sarpsborg og omegn tilhører vårt kontor i Råde, men vi møter deg gjerne andre steder du måtte ønske i hele Østfold-området.

Kontoret reserverer vi til deg når du trenger oss, uten noen fast åpningstid. Når vi treffer deg på Råde-kontoret blir møtet mellom oss uforstyrret, slik at vi sammen kan planlegge hva som er best for deg og dine nærmeste. Ring oss hele døgnet på
69 354 020 for å avtale tidspunkt for møte.

Begravelseslokaler i Sarpsborg

Det finnes flere mulige steder å holde begravelsen i Sarpsborg:

  • Greåker arbeidskirke (271 sitteplasser)
  • Holleby kirke (107 sitteplasser)
  • Sarpsborg krematorium (250 sitteplasser i det store og 25 i det lille kapellet)
  • Solli kirke (151 sitteplasser)
  • Tune kapell (105 sitteplasser)
  • Tune kirke (650 sitteplasser)

For mer informasjon se Sarpsborg Kirkelige Fellesråd sine nettsider

Minnesamvær

Det er mange muligheter for minnesamvær i kommunen, vi nevner noen her:

  • Tune Prestegård – Hovedbygningen har kapasitet til 135 samtidige gjester, mens Storstuen har kapasitet til 30 – 100 personer. Haugestuen har kapasitet til 15 – 40 personer.
  • Quality Hotel Sarpsborg – Hotellet har flere småstuer som kan benyttes dersom man ikke er så mange. Ellers finnes det også et større rom for ca. 70 personer. Avtale gjøres på tlf. 69101555
  • Festiviteten Sarpsborg – Festivitetens restaurant byr på ekte mat, uten snarveier. Råvarene har reist så kort som mulig. De som har reist langt har gjort det med en god grunn; de ønskes velkommen på grunn av sin gode kvalitet.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi har ikke kontor/byrå i Sarpsborg, men kontoret i Råde betjener alle nærliggende steder (inkludert Sarpsborg). Vi har også lokaler i Moss, Rygge og Fredrikstad. For å avtale møte og tidspunkt, kontakt oss på telefon eller på e-post. Vi planlegger gjerne begravelsen sammen hjemme hos deg, på arbeidsplassen din, eller et annet sted der du synes det er mest praktisk å treffes.
Du kan kontakte oss når som helst på døgnet. Ring 69 88 12 64 eller 03024 for å komme i kontakt med oss.