Andre dyrearter

Sweet Chilly

Sweet Chilly kom til oss sommeren 2018 etter at han ble funnet ute langs en sti på Grefsenkollen i Oslo, våt og forkommen. Sweet Chilly er en eksepsjonelt sosial og trygg chinchilla, han elsker oppmerksomhet og er svært aktiv 🥰

Vi håper å finne et hjem til ham hvor det er en snill chinchilla-jente fra før som han kan få dele livet med. Vi håper å finne et sted hvor de har god plass, dvs et eget rom e.l. da chinchillaer krever mye plass.

De er hovedsakelig nattaktive og egner seg dårlig for små barn. Sweet Chilly er kastrert, helsesjekket og id-merket med mikrochip. Ta kontakt med oss på smadyr@dooa.no da vel, dersom du ønsker å ta en uforpliktende prat!

Sist endret: 21.11.2020

Har du et hjem til meg?

Gå inn på Dyrebeskyttelsens nettside for å melde interesse.

Igor

Hils på barske Igor 🤩 Han er en voksen Skjeggagam antatt født våren 2017. Han kom til oss etter å ha blitt funnet alene på en strand i Oslo.

Han er en ung og vilter fyr og vil helst et sted der det ikke er andre agamer da han er vant til å være alene. Igor er blitt veldig hånd tam i fosterhjem.

Igor er ikke ferdig utvokst enda. Han kan fort bli opp mot 20 cm lenger med nok mat og god plass. Han har begynt å jakte på egenhånd og favoritt er sirisser og gresshopper. Han er også glad i frukt og grønt og da spiser han best når det blir servert ved å holde maten foran han. Igor foretrekker også at det sprayes vann inn i terrariet. Han er ikke så flink til å drikke, men veldig glad i å bade og suger til seg vann gjennom huden 🛁 Han bader 1 gang i uken og det bør han fortsette med i nytt hjem.

Som agamer flest har han det best i terrariet og håndtering bør begrenses. I terrariet føler han seg trygg, har det varmt og godt og får UV-lyset sitt.

Skjeggagamer er svært animerte små krabater, og har mange forskjellige atferder de gjør for å signalisere noe. De nikker, vinker og vifter med halen 😃 De er svært aktive trenger stor plass for alle sine aktiviteter som graving, klatring, en varm og en kald del i terrariet.

Igor er utrolig majestetisk og vakker med masse personlighet 👑 🥰

Ønsker du å komme i kontakt med Igor så send en epost til smadyr@dooa.no

Har du et hjem til meg?

Gå inn på Dyrebeskyttelsens nettside for å melde interesse.

Antoinette (Anton)

Antoinette er en livsglad jente på 1 år.
Livet er en buffé 😃
Hun er et matvrak av dimensjoner, det er ikke nei i hennes nebb! Hun elsker å bade, leke på egenhånd, være soussjef når det skjer ting på kjøkkenet 😋
Hun er hode-skulder-kne-og-tå-tam, i tillegg lander hun gjerne på rumpe/rygg/arm/fjes, -men ikke på hånden. Hun kan kose på hånden/fjeset/håret ditt, og ta ting fra hånden din Hun vil være der det skjer, og du kan være sikker på at hun er på kjøkkenet som et olja lyn!
Mest av alt ønsker hun seg en kjæreste. Hun lengter veeeeeldig 💓
Hun kan være dominant mot andre arter, men ønsker veldig å innynde seg hos conurer.
Det verste Antionette vet, I HELE VERDEN, er å måtte sitte i buret sitt 😤 Det er helt grusom. Men når det er leggetid, går hun rett inn og legger seg i hengekøya si Hun er en sjarmis, liten, grønn og skjønn 🥰

Har du en kjæreste til Antoinette 💕? 👉 📧 smadyr@dooa.no

Har du et hjem til meg?

Gå inn på Dyrebeskyttelsens nettside for å melde interesse.