Øvrig informasjon

Om Fonus Begravelsesbyrå

Fonus begravelsesbyrå gjennomfører begravelser i Oslo, Akershus, Østfold og størstedelen av Hedmark. Du er velkommen til å reservere tid når du trenger å planlegge en begravelse, ordne gravsten, eller bare ønsker informasjon. Det gjør du på telefon 03024, eller via «Kontakt oss» her på nettsiden. Vi garanterer deg respons i løpet av kort tid.

VERDIER

Verdier

Fonus verdier er vårt kompass i møte med den enkelte kunde og medarbeider.Våre verdier er:
Ærlighet, Engasjement, Samarbeid, 
Pålitlighet og Omtanke

Medlemsfordeler

Medlemsfordeler

Medlemmer i noen av disse eierorganisasjonene gis medlemstilbud: Norges Farmaceutiske Forening, Tømrer og Byggfagforeningen, Obos BBLMedlemmer i LO, Oslo gis også fordeler.Medlemstilbud gis enkeltvis, og kan ikke kombineres

Prisinformasjon

Pris- og betalingsinformasjon

Prisopplysningene gjelder innenfor Fonus begravelsesbyrås primære, geografiske dekningsområder i Hedmark, Stor-Oslo og Østfold.

Fonus begravelsesbyrå innkrever ikke kommunale avgifter. Gravplassforvaltningen vil kunne bistå med ajourført oversikt over gjeldende offentlige gravferdskostnader.

Personvern

Vår personvernerklæring

Les om hvordan Fonus behandler personvernopplysninger.

Cookies

Cookies

KORONA-INFORMASJON

Trygg gjennomføring av begravelsen
Vi lever fremdeles i en litt uvanlig tid på grunn av Corona-pandemien, men i praksis er de nåværende smittevern-reglene lite begrensende for gravferdsarrangementer. Er du pårørende, etterlatt eller øvrig publikum, som har spørsmål om deltakelse ved gravferdsarrangement, får du mer informasjon ved å klikke på knappen nedenfor.