Ulike kirkemuligheter i Asker

Dersom du planlegger begravelse i Asker, finnes det en rekke muligheter. Nedenfor finner du en liten oversikt, og skulle du ha spørsmål er du velkommen til å ta kontakt.

Kirker i Asker

  • Asker kirke: Dette er en langkirke fra 1879 som har hele 480 sitteplasser. Kirken har flere glassmalerier og treskjæreren Lars Sivertsen har stått for mye av interiøret.
  • Filtvet kirke: Dette er også en langkirke fra 1800-tallet. Den ble ferdigstilt i 1894 i tømmer og har 200 sitteplasser.
  • Heggdal kirke: Kirken ble innviet i 1931 og er et tidligere kapell. Arkitekten som står bak kirken, er Fritz Holland og den har 160 sitteplasser.
  • Holmen kirke: Denne kirken ble innviet i 1965 og er tegnet av arkitekt Knut Knutsen. Bygget er i betong og har 340 sitteplasser.
  • Nærsnes kirke: Dette er en langkirke som opprinnelig ble oppført som bedehus i 1893. I år 1900 ble det innviet som kapell og har i dag 140 sitteplasser.
  • Røyken kirke: Blant de eldste kirkene finner du Røyken kirke, en langkirke fra 1100-tallet. Bygget er i sten og har 240 sitteplasser.
  • Slemmestad kirke: Denne langkirken ble innviet i 1935 og ble tegnet av Ivar Næss. Bygget er i tre og har 180 sitteplasser.
  • Vardåsen kirke: Denne kirken er både arbeidskirke og barnehage. Den ble innviet i 2004 etter tegninger av arkitekt Terje Grønmo. Den har plass til 400 besøkende.
  • Østenstad kirke: Denne arbeidskirken ble innviet i 1980 og har hele 600 sitteplasser. Kirken er tegnet av arkitekt Harald Hille.
  • Åros kirke: Denne langkirken fra 1904 er bygget i tre og har 150 sitteplasser.

Kontakt Fonus for råd om begravelse

Fonus begravelsesbyrå Asker betjener hele Asker, Bærum, Røyken og omegn fra lokalene på Hvalstad. Vi planlegger gjerne begravelsen sammen hjemme hos deg, på arbeidsplassen din, eller et annet sted der du synes det er mest praktisk. Kontoret vår reserverer vi til deg når du trenger oss, og har dermed ikke en fast åpningstid. Når vi treffer deg på Asker-kontoret blir møtet mellom oss uforstyrret, slik at vi sammen kan planlegge hva som er best for deg og dine nærmeste.

Del på sosiale medier:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Flere nyheter fra Fonus:

Tenn et lys

Vi hjelper deg med å tenne et lys Hvis du selv ikke har mulighet til å besøke graven i løpet av allehelgensdag,

Du kan nå oss hele døgnet, via telefon eller e-post. Her vil du komme i kontakt med en av våre kvalifiserte graveferdskonsulenter.
Vi garanterer personlig oppfølging og profesjonell utførelse
Hos oss møter du erfarne og utdannede gravferdskonsulenter.
Sammen tar vi en kort samtale på telefon, da alt det praktiske er tatt hånd om.
Vi tar hånd om alle bestillinger og kvalitets sikrer alt som gjenstår i god tid før seremonien.
Vi bistår med alle nødvendige dokumenter for gjennomføring av gravferden.
Vi setter opp en minneside med sted og tid for seremonien, som videre kan fylles med innhold etter eget ønske, samt hilsener.
Vi hjelper til med utforming av nettannonse.
Vi kan bistå med et verdig stell av avdøde før nedlegging i kisten.
Vi har alltid fokus på hygiene og nå under covid-19, har vi ytterligere fokus og tiltak for å håndtere dette.

Morendo hvit kiste (kun i standard mål)

I tråd med Standard for god gravferdskikk benyttes våre unike bårebiler til seremoniell transport. Ved henting av avdøde i bopel kan også nøytral bil benyttes.
I forkant av og under seremonien vil vi være til stede og sørge for alt det praktiske.

Tre røde roser til kisten.

Inntil 50 fullverdige programhefter.
I forkant av seremonien vil vi være til stede og klargjøre seremonilokalet med vårt smakfulle seremoniutstyr, samt at vi tar hånd om alt det praktiske.
Vi formidler kontakt til vår profesjonelle aktør/leverandør av streaming.
Gjelder ikke private seremonirom
Vi veileder deg gjerne i prosessen som følger arv og skifte.
Vi veileder deg gjerne til valg av gravsted og tilhørende gravstein.
NAV refunderer inntil kr. 24.734,- i gravferdsstønad og transportkostnader over 20 km. Stønaden kan dekke hele begravelsen. Vi tar ikke ekstra betalt for å hjelpe deg med å avklare om du ha rett på stønad fra NAV.

Kontakt ditt lokale begravelsesbyrå døgnet
rundt, eller ring 030 24