For praktisk hjelp ved et dødsfall, ring oss på
03024
hele døgnet

Fonus Begravelsesbyrå Løten

Kontoret reserverer vi til deg når du trenger oss, uten noen fast åpningstid. Ring oss hele døgnet på 62 59 09 22 eller send en e-post til vi_hjelper_deg_videre@fonus.no for å avtale tidspunkt for møte. Vi skal sørge for at du skal bli ivaretatt.

Slik finner du oss

Fonus begravelsesbyrå Løten er her for deg og vil tilpasse gravferder og minnestunder etter individuelle behov. Fonus i Løten har kontor midt i Løten sentrum. Vi holder til på gateplan med direkte inngang og har gode parkeringsforhold med gratis parkering på p-plasser rett ved døren. Det er også offentlig transport i nærheten.

Kontoret reserverer vi til deg når du trenger oss, uten noen fast åpningstid. Når vi treffer deg på Løten-kontoret vil møtet mellom deg og oss alltid være uforstyrret, slik at vi sammen kan planlegge det som er best for deg og dine nærmeste.

Ring oss hele døgnet på 62 59 09 22 for å avtale tidspunkt for møte. Vi kan også møtes hjemme hos deg, på arbeidsplassen din eller et annet sted der du synes det er mest praktisk å planlegge begravelsen.

Seremonilokaler i Løten og omegn

Det er gravferd i Løten på tirsdager og fredager, kl. 11.00 og 13.00 begge dager. Du kan velge om begravelsen skal finne sted i kirken eller i kapellet. Av mulige seremonilokaler finner du i Løten blant annet:

  • Løten kapell (70 sitteplasser)
  • Løten kirke (400 sitteplasser)
  • Romedal kirke (440 sitteplasser)
  • Vallset kirke (350 sitteplasser)

Minnesamvær i Løten

Det er flere muligheter for minnesamvær i området. Tar du kontakt med oss undersøker vi gjerne mulighetene for deg eller videreformidler ulike alternativer.

Ofte stilte spørsmål

Hvor mange og hvilke gravlunder finnes i Løten?

Løten gravlund har i dag to minnelunder. En minnelund for voksne og en minnelund for barn. Det er kirkegård ved Løten kirke. For mer info om gravsted se nettsidene til Løten kirkelige fellesråd.

Hvilke områder betjener dere?

Fra vårt kontor i Løten betjener vi familier i hele Løten og omegn. Vi har også kontor andre steder i landet

Ansatte på dette kontoret

Nils Arve Karlsen

Gravferdskonsulent og Seremonileder

Torunn Ingvoldstad Nybakken

Gravferdskonsulent

Janicke Sveberg

Gravferdskonsulent

Bjørn Thorstensen

Driftssjef/Teamleder repatriering
TLF90068803