For praktisk hjelp ved et dødsfall, ring oss på
03024
hele døgnet

Fonus Begravelsesbyrå Råde

Kontoret reserverer vi til deg når du trenger oss, uten noen fast åpningstid. Ring oss hele døgnet på 69 35 40 20 eller send en e-post til vi_hjelper_deg_videre@fonus.no for å avtale tidspunkt for møte. Vi skal sørge for at du skal bli ivaretatt.

Slik finner du oss

Kontoret reserverer vi til deg når du trenger oss, uten noen fast åpningstid. Når vi treffer deg på Råde-kontoret blir møtet mellom oss uforstyrret, slik at vi sammen kan planlegge hva som er best for deg og dine nærmeste.

Fonus begravelsesbyrå Råde ligger sentralt plassert rett ved E6. Kommer du med bil, er det avkjøring fra E6 mot Jonstenkrysset. Deretter tar du til høyre i rundkjøringen og kjører forbi McDonalds og Nasjonalt mottakssenter. Ta av første vei til høyre, før skilt merket Jonsten. Fortsett noen meter på denne veien, til du har kjørt gjennom en kraftig sving og kjører parallelt med E6. På venstre hånd vil du se Fonus-skiltet og en stor parkeringsplass. Kontoret vårt ligger mellom Råde Selskapsmat/Conluo Catering og bilverkstedet Meca. Her er det gode parkeringsmuligheter, men det er også kollektivtransport i nærheten.

Du vil oppleve at våre ansatte er der for deg og vil gjøre sitt ytterste for å tilpasse enhver gravferd etter individuelle behov og ønsker. Vi betjener familier i hele Råde fra vårt kontor, men planlegger gjerne begravelsen sammen med deg i hjemmet ditt, på arbeidsplassen din eller et annet sted der du måtte føle det er mest praktisk.

Begravelseslokaler i Råde

Lokaler som brukes til seremonier i Råde:

  • Råde kapell (120 sitteplasser)
  • Råde kirke (250 sitteplasser)
  • Tomb kirke ( 275 sitteplasser)

Minnesamvær

For minnesamvær er Bøndenes hus og Furuly menighetshus mest brukt. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon, spørsmål og reservasjoner.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke tjenester tilbyr dere?

Ved siden av å tilby bistand ved bisettelse og begravelse med seremoni, tilbyr vi også:

  • Transport: Er det behov for å transportere den avdøde før vi planlegger begravelsen, sørger vi for at det blir gjort.
  • Bekreftelse av dødsfall: Kontakt oss om du er i tvil om dødsfallet er bekreftet.
  • Nedlegg i kiste: Vi legger avdøde i kiste, og ivaretar ønsket påkledning, svøp og stell.
  • Blomster og kiste: Fonus har stort utvalg av blomster, kister og urner som bidrar til å gi seremonien et personlig preg.

Videre kan vi også bistå med alt det praktiske, dødsannonse, papirarbeidet, transport av avdøde for selve bisettelsen og gravsten. Gjennom hele prosessen legges det stor vekt på familiens ønsker og behov, og vi er der for dere hele tiden.

Ansatte på dette kontoret

Martin Rummelhoff Andersen

Teamleder Viken, Gravferdskonsulent

Toril Myrvang

Gravferds- og administrasjonskonsulent

Roy Sæther

Gravferdskonsulent

Heidi Ripnes

Gravferdskonsulent og Seremonileder

Inger-Lise Svendsen

Gravferdskonsulent

Hanne Bjørnstad

Administrasjonskonsulent