For praktisk hjelp ved et dødsfall, ring oss på
03024
hele døgnet

Hva koster begravelsen hos Fonus?

Hva koster en begravelse i snitt? Våre forslag til komplette begravelser inneholder det som de fleste av våre kunder velger. Fonus Begravelsesbyrå er åpne om priser, som er faste og de samme for alle. Det gir deg trygghet for en verdig og fin begravelse, uansett ønsket omfang.

Priser hos Fonus

Kundene betalte i gjennomsnitt 53.000 kroner for begravelsen hos Fonus begravelsesbyrå i 2022. Fonus begravelsesbyrå har faste priser på tjenester og produkter.

Du kan også se rimeligste og dyreste alternativ i vårt prisopplysningsdokument som er i henhold til prisopplysningsforskriften.

En begravelse kan koste mer eller mindre ettersom hva man ønsker. Hos oss kan man selv velge de produktene man ønsker, for å skreddersy en begravelse etter egne ønsker. Kiste, blomster og musikk utgjør begravelsens ramme. Vi har produkter i alle prisklasser, for at du som kunde skal ha størst mulig valgfrihet.

Rabatter

Gjennom avtaler med flere organisasjoner som OBOS, Fagforbundet Oslo, Norges Farmaceutiske Forening, Tømrer og Byggfagforeningen og Pensjonistforbundet, gir vi rabatt på noen produkter og tjenester. Se vår side med medlemsfordeler for en oversikt over disse rabattene.

Med faste priser slipper du som kunde usikkerhet om regningen vil øke hvis møtet med oss strekker ut i tid, eller hvis det blir mer planlegging i forkant av seremonien.

Fonus garanterer en trygg og verdig begravelse, slik du ønsker den gjennomført.

Gravferdsstønad og transportrefusjon – rettigheter fra NAV

Vi hjelper deg å finne ut om avdøde har rett på behovsprøvd gravferdsstønad eller refusjon av båretransport fra NAV. Fonus begravelsesbyrå søker om NAV-ytelsene for deg når det er grunnlag for dette.

I enkelte tilfeller kan en enkel begravelse gjennomføres helt uten egenbetaling, der det er grunnlag for å få full gravferdsstønad og transportrefusjon.