Begravelsesbyrå Vestfold : Velkommen til Fonus

Fonus har nå etablert seg i Vestfold. Vi holder til i flotte lokaler i Tønsberg. Severin Kjærsvei 45 på Solvang.  Her har vi god plass, og vi kan tilby å holde seremonier hos oss.

Vi bistår deg med alt det du måtte trenge hjelp til for å arrangere en begravelse eller bisettelse, samt en seremoni som blir et personlig farvel og en hyllest til det levde liv. Du kan kontakte oss døgnet rundt for best mulig bistand.

Vi tar oss av alt det praktiske du ønsker eller trenger hjelp til, som bestilling, dokumenter, henting, blomster og gravsteiner. Du kan stole på at vi vil dele alt du trenger å vite med deg, slik at alt du trenger å gjøre er å velger hva vi skal gjøre for deg og dine.

Fonus har mange gode samarbeidsavtaler med lokale leverandører av blant annet blomster til seremonien og mat og drikke til minneseremonien.

Nedenfor finner du kontaktinformasjon

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Ønsker du å gi blomster eller en minnegave, er det enklest å gjøre det via Fonus sine minnesider. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål om minnegaver eller ønsker hjelp rundt dette.

Ved siden av å tilby bistand ved bisettelse og begravelse med seremoni, tilbyr vi også:

  • Transport: Er det behov for å transportere den avdøde før vi planlegger begravelsen, sørger vi at det blir gjort.
  • Bekreftelse av dødsfall: Kontakt oss om du er i tvil om dødsfallet er bekreftet.
  • Nedlegg i kiste: Vi legger avdøde i kiste, og ivaretar ønsket påkledning, svøp og stell
  • Blomster og kiste: Fonus har stort utvalg av blomster, kister og urner som bidrar til å gi seremonien et personlig preg.

Videre kan vi også bistå med alt det praktiske, dødsannonse, papirarbeidet, transport av avdøde for selve bisettelsen og gravstein. Gjennom hele prosessen legges det stor vekt på familiens ønsker og behov, og vi er der for dere hele tiden. Du kan lese mer her på vår nettside.

Du kan enkelt finne kontaktdetaljer til nærmeste begravelsesbyrå nedenfor, og kan kontakte disse direkte for å avtale tidspunkt for møte. Skulle du ha spørsmål rettet Fonus, kan du ringe 03024, sende en e-post til vi_hjelper_deg_videre@fonus.no eller benytte kontaktskjemaet her på nettsiden. Du kan også ringe oss hele døgnet for øyeblikkelig assistanse.
Når du vet hvilket kontor du ønsker å komme i kontakt med, vil du finne alle relevante kontaktdetaljer på kontorets egen side her på nettsiden. Du finner blant annet adresse, telefonnummer og detaljert beskrivelse av kontorets lokalitet. Skulle du ha spørsmål, er du velkommen til å kontakt oss. Vi bistår deg gjerne og besvarer alle spørsmål du måtte ha. Vi er her for deg – hele veien!

Kontakt oss

Du er alltid velkommen til å ringe oss døgnet rundt på 03024

Kontakt oss for et personlig møte med ditt lokale begravelsesbyrå.

BEGRAVELSESBYRÅER I ØSTFOLD

Ansatte ved Fonus begravelsesbyrå Vestfold

Glenn Lomvien

Teamleder Vestfold
Gravferdskonsulent

Hilde Haraldsen Tretteteig

Gravferdskonsulent

Anne-Grethe Lærum

Gravferdskonsulent