Hva koster begravelsen hos Fonus

Fonus Begravelsesbyrå viser deg gjerne hva begravelsen vil koste. Våre forslag til komplette begravelser inneholder det som de fleste av våre kunder faktisk velger. Fonus Begravelsesbyrå er åpne om våre priser, som er faste og de samme for alle.

Det er din gir deg trygghet for en verdig begravelse, uansett ønsket omfang.

Mange lurer på hvor mye en begravelse koster. Det er ikke så rart. Heldigvis opplever de fleste sjelden å stå ansvarlig ved dødsfall. Derfor er det ekstra viktig for oss å vise deg hva begravelsen vil koste.

Priser hos FONUS

  1. Vi er helt åpne om våre priser. Kundene betalte i gjennomsnitt 39.400 for begravelsen hos Fonus begravelsesbyrå i 2019.
  2. Fonus begravelsesbyrå har faste priser på våre tjenester og produkter.
  3. Du kan også se forskjellen mellom våre rimeligste og dyreste alternativ i vårt
    prisopplysningsdokument etter prisopplysningsforskriften.
  4. Våre forslag til komplette begravelser inneholder det som de fleste av våre kunder faktisk velger.
  5. Kister, blomster og musikk utgjør begravelsens ramme. Her har vi produkter i alle prisklasser. Prisene er lagt opp slik at du som kunde skal ha størst mulig valgfrihet.
Rabatter

• Gjennom avtaler med flere organisasjoner som OBOSFagforbundet OsloNorges Farmaceutiske ForeningTømrer og Byggfagforeningen og Pensjonistsforbundet har vi også mulighet til å gi rabatt på noen produkter og tjenester. Se siden med medlemsfordeler for en oversikt over våre rabatter.

 Med faste priser slipper du som kunde usikkerhet om regningen vil øke hvis møtet med oss strekker ut i tid, eller hvis det blir mer planlegging i forkant av seremonien.
 
Fonus garanterer en trygg og verdig begravelse, slik du ønsker den gjennomført.

Gravferdsstønad og transportrefusjon – rettigheter fra NAV

Vi hjelper deg å finne ut om avdøde har rett på behovsprøvd gravferdsstønad eller refusjon av båretransport fra NAV. Fonus begravelsesbyrå søker om NAV-ytelsene for deg, der det er grunnlag for dette.

I enkelte tilfeller kan en enkel begravelse gjennomføres helt uten egenbetaling, der det er grunnlag for å få full gravferdsstønad og transportrefusjon.