Hva koster begravelsen hos Fonus

Hva koster en begravelse i snitt?  Våre forslag til komplette begravelser inneholder det som de fleste av våre kunder faktisk velger.  Fonus Begravelsesbyrå er åpne om  priser, som er faste og de samme for alle.

Det gir deg trygghet for en verdig og fin begravelse, uansett ønsket omfang.

Mange lurer naturligvis på hvor mye en begravelse koster.  Derfor er det ekstra viktig for oss å vise deg hva begravelsen vil koste.

Priser hos FONUS

  1. Vi er helt åpne om våre priser. Kundene betalte i gjennomsnitt 45.000 kroner for begravelsen hos Fonus begravelsesbyrå i 2020. 

  2. Fonus begravelsesbyrå har faste priser på tjenester og produkter.

  3. Du kan også se rimeligste og dyreste alternativ i vårt
    prisopplysningsdokument som er i henhold til prisopplysningsforskriften. 

  4. En begravelse kan koste mindre og mer ettersom hva man ønsker. Hos oss kan man selv velge ut de produktene man ønsker, for å skreddersy en begravelse etter egne ønsker.

  5. Kister, blomster og musikk utgjør begravelsens ramme. Her har vi produkter i alle prisklasser. Prisene er lagt opp slik at du som kunde skal ha størst mulig valgfrihet.
Rabatter

• Gjennom avtaler med flere organisasjoner som OBOSFagforbundet OsloNorges Farmaceutiske ForeningTømrer og Byggfagforeningen og Pensjonistsforbundet har vi også mulighet til å gi rabatt på noen produkter og tjenester. Se siden med medlemsfordeler for en oversikt over våre rabatter.

 Med faste priser slipper du som kunde usikkerhet om regningen vil øke hvis møtet med oss strekker ut i tid, eller hvis det blir mer planlegging i forkant av seremonien.
 
Fonus garanterer en trygg og verdig begravelse, slik du ønsker den gjennomført.

Gravferdsstønad og transportrefusjon – rettigheter fra NAV

Vi hjelper deg å finne ut om avdøde har rett på behovsprøvd gravferdsstønad eller refusjon av båretransport fra NAV. Fonus begravelsesbyrå søker om NAV-ytelsene for deg, der det er grunnlag for dette.

I enkelte tilfeller kan en enkel begravelse gjennomføres helt uten egenbetaling, der det er grunnlag for å få full gravferdsstønad og transportrefusjon.

FONUS BEGRAVELSESBYRÅ

En begravelse trenger ikke koste mye

Alternativ 1

Planlegg en personlig begravelse

Dine valg avgjør hva begravelsen koster

Vi tilbyr en skreddersydd og personlig begravelse, helt i tråd med dine ønsker og valg. Send oss gjerne dine tanker, og ta kontakt for en samtale med en av våre konsulenter for videre planlegging.